Pels, pels og atter pels – prøv en hundetrimmer

Du kan finde et stort udvalg af hundetrimmere online (foto petworld.dk)

Du kan finde et stort udvalg af hundetrimmere online (foto petworld.dk)

’Hunden er menneskets bedste ven’, ’Intet er så skønt som en vuffe-li-vov’, ’Må man få hunden med sig ind i himmelen’ – eksempler på sigemåder og kendte, elskede danske sange som alle hylder vores firbenede ven, hunden. Mange danskere holder hund som kæledyr. En hund er et trofast og godmodigt kæledyr, som oftest knytter stærke og tillidsfule bånd til sine ejere, som man kan se i dens store, varme hundeøjne, at den elsker. Hunde er et skønt kæledyr, og det er da netop også derfor, at mange holder hund hele livet igennem, og at de som er vokset op med hund i hjemmet, ønsker at få hund igen, når de en dag får deres eget.

At holde hund er dog ikke kun fryd og gammen, men er også et arbejde og et ansvar. Som hundeejer er man ansvarlig for hundens ve og vel. Dette indbefatter at sørge for, at den får den rigtige kost, at den bliver luftet dagligt og at den kan forrette sin nødtørft. En af bagsiderne ved at holde hund er dog al den pels.

Støvsugeren på overarbejde

Hundeejere kender alle til det. Man har lige stillet støvsugeren på plads inde i skabet igen efter en grundig støvsugning, og gud-hjælpe-mig om der ikke allerede ligger hundehår på gulvet igen. De er umulige at slippe af med og sidder i sofaer, på tøjet og gemmer sig i samtlige af hjemmets hjørner.

Med en hundetrimmer kan man holde pelsen nede. Man behøver dog ikke tage ud til professionelle for at få hunden trimmet, det er let og ligetil at gøre hjemme. Men blot et godt råd, gør det udenfor.

At trimme sin hunds pels er en del af pasningen og plejningen af sit kæledyr. Ligeledes skal hunde også gerne strigles med en hundebørste i ny og næ, som også har til formål at formindske mængden af hundehår i hjemmet.

 

Interesseret i en hundetrimmer – se her

One Comment

  1. Praktisk hundeklipper
    jan 25, 2016 @ 22:43:29

    […] Pels, pels og atter pels – prøv en hundetrimmer […]

    Reply

Leave a Reply

*