Iams er det bedste katte- og hundefoder du kan finde på markedet

Iams er noget af det bedste foder (foto petworld.dk)

Iams er noget af det bedste foder (foto petworld.dk)

Der er mange årsager til, at Iams er noget af det bedste hundefoder, du kan finde i verden. For at finde svaret på, hvorfor det hænger sådan sammen, skal vi lidt tilbage i tiden. Paul F. Iams lavede nemlig firmaet Iams på baggrund af en filosofi om og tro på, at dyres velfærd findes i deres kostvaner. En avanceret næring for hunde og katte ville på den måde lede dyrene til at have det bedre og være sundere. Derfor har Iams helt frem til nu prøvet at være så nytænkende og fremadrettede som overhovedet muligt ved at lave noget enormt næringsholdigt hunde- og kattefoder til kæledyr i hjemmet.

Iams er næringsholdigt som intet andet

Iams er et brand, der beskæftiger sig med hunde- og kattefoder med den allerhøjeste procent af næring i. Derfor vælger mange netop dette brand til deres hunde, og det er der masser af gode grunde til. Iams lever op til deres forventninger og tro på, at dyr får det bedre ved at spise bedre. Det er nemlig bevist, at kæledyr der spiser godt, trives godt. Og kæledyr spiser godt, hvis de spiser Iams.

Historien bag Iams

Paul F. Iams startede sit firma, som går under hans efternavn i 1946. Han satsede – som ovenstående – på, at bedre næringsindhold i kæledyrs mad ville resultere i, at dyrene fik det bedre. Derfor valgte Paul F. Iams at sætte sig ned sammen med opdrættere af dyr og katte og snakke med dem for at få en forståelse af selve dyret. Dette har udmundet sig i det dyrefoder, som Iams laver i dag, og som fortsat er noget af det absolut bedste hunde- og kattefoder, som du kan finde på markedet. Næringsindholdet er uhyre højt og gavner både din hund eller kats krop, humør og sjæl.

Find Iams dyrefoder her

2 Comments

 1. Køb kornfrit hundefoder og undgå allergi
  feb 02, 2016 @ 12:37:42

  […] Iams er det bedste katte- og hundefoder du kan finde på markedet […]

  Reply

 2. Pindsvin mad gør pindsvinene mætte i de trange tider
  feb 20, 2016 @ 11:11:30

  […] Iams er det bedste katte- og hundefoder du kan finde på markedet […]

  Reply

Leave a Reply

*