En kattelem bidrager med frihed og fleksibilitet

Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

En kattelem er kattens egen private indgang til sin egen verden. Der er for så vidt lidt, der er så godt som en lille privat indgang til en lille privat verden. Katten har sin egen, private verden. Katten lever sit eget liv på sin egne præmisser. Eller sådan kan den godt lide at tænke. Den holder af denne viden og denne erfaring med en verden, der så at sige åbner sig op, lige så snart man slipper sig selv fri i en anden verden. Der er nemlig noget på spil, når man får lov til at fræse igennem en kattelem. Der er noget på spil, når verden står åben for en på den anden side. Det giver med andre ord god mening at tilnærme sig denne verden på den anden side af en kattelem.

Mulighedsgivende

En kattelem er altså med til at skabe en smuk og fantastisk mulighed for katten. En kattelem er nemlig med til frigøre katten fra mennesket og mennesket fra katten. Det betyder for så vidt, at det er muligt for mennesket at leve i sin egen tidsrytme uden hele tiden at skulle åbne op eller ned for katten. På samme tid er det muligt for katten at gøre, som det passer den uden at skulle tage højde for menneskets døgnrytme.

Befriende og naturaliserende

Med andre ord er en kattelem befriende. Den er befriende, fordi den som sådan tjener et godt formål. Den tjener til kattens frigørelse, ligesom den også tjener til menneskets frigørelse. Der er altså noget på spil, når en kat får lov til at nyde naturen om dagen og om natten. Det er lige meget. Bare den får lov til at behandle det udendørs-liv som sit eget, er det sikkert, at der nok skal blive skabt nogle gode stunder og erfaringer.

Læs meget mere om kattelem

2 Comments

 1. Sandra Holst
  aug 27, 2015 @ 17:47:58

  Super fint indlæg! Jeg er helt enig i fordelene for kæledyret ved at anskaffe sig en kattelem. Ud fra mine erfaringer kan kattelemmen dog også nemt invitere fremmede katte ind og fodre hele nabolagets kæledyr. Helt sikkert noget at overveje, hvis man overvejer at anskaffe sig en kattelem.

  Reply

 2. En kattelem tilbyder frihed til kat og til familie
  jan 03, 2016 @ 23:09:22

  […] En kattelem bidrager med frihed og fleksibilitet […]

  Reply

Leave a Reply

*